Digitaliseren

Om uw logo, afbeelding of tekst te borduren moet het door u aangeleverde bestand altijd worden omgezet naar een, voor de borduurmachine, leesbaar digitaal bestand.

Dit proces wordt ook wel het technische en creatieve proces van het omzetten van illustraties en/of tekst van een standaard afbeelding (extensies zoals jpeg, eps, ai etc.) naar een borduurkaart genoemd. Natuurlijk gebeurd dit door middel van gespecialiseerde Wilcom software.

Bij het vertalen naar een formaat dat de computergestuurde borduurmachines kunnen lezen wordt rekening gehouden met onder andere de volgende zaken: steeksoorten en richtingen, dikte, grootte, het soort materiaal, dichtheid, trek- compensatie, kleurveranderingen en steeksprongen etc. Deze factoren zijn nodig bij het programmeren van de borduurmachines. Alles wat de machine moet doen, moet dus worden gedigitaliseerd.

Het digitaliseren van een logo/tekst kost bij ons € 25,00 per borst- of ruglogo (voor € 35,00 voor borst- en ruglogo samen). In sommige gevallen vervallen deze kosten. Neem dus altijd contact met ons op!

De kosten van het digitaliseren zijn eenmalig en de borduurkaart blijft in ons bezit. Deze service bieden wij aan zodat wij u bij vervolgopdrachten snel van dienst kunnen zijn en over het juiste logo beschikken. Daarnaast hoeft u op deze manier slechts één keer te investeren in het digitaliseren. Om van uw logo een borduurkaart te maken hebben wij de volgende informatie van u nodig.

  • Uw logo (in jpeg, PNG, PDF en/of eps | ai bestand)
  • Het lettertype (indien van toepassing)
  • Gewenste grootte van het logo
  • Het aantal stuks

Let op! Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.