About Us

Beste Borduurstudio en Printstudio Jonita klant,

Welkom op deze website van de Borduur en Printstudio Jonita / Kodiak Group VOF. Wij, John en Anita, zijn begonnen op 1 april 1996 als een kleine deel winkel in Schoonoord en zijn in middels één van de grootste online shops van de Benelux.

Naast een winkel in Schoonoord, hebben wij ook een tijd een winkel in Assen gehad. Nu hebben wij alleen nog diverse webwinkels. Naast www.kodiak.nl & www.countryenwestern.nl hebben wij ook onze borduur en printstudio Jonita, www.jonita.nl.

In 1994 verschenen de eerste online-winkels op internet in Nederland. John en Anita hadden direct door dat dit wel eens een grote verandering teweeg zou brengen. Direct na de start van de Kodiak Group VOF zijn ze online gegaan. Dit maakt de Kodiak Group VOF dus tot één van de eerste webwinkels in Nederland. Ook zijn wij al jaren een betrouwbare Bol.com partner en leveren wij veel producten aan Bol.com klanten.

In 2019 hebben wij de borduurmachines van borduurstudio Befana overgenomen, daardoor kunnen wij nu ook kwalitatief hoogwaardig borduurwerk tegen een betaalbare prijs leveren. Daarnaast blijven wij natuurlijk ook diverse producten (Textiel, tassen, bekers etc.) bedrukken met mooie transfers en logo’s en teksten.

Met vriendelijk groeten,

John en Anita, Kodiak Group VOF